lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lauantaiväsy

♥ Nukkuva lapsi ♥
Pienet lapset eivät erottele viikonloppuja arkipäivistä. Varsinkaan, jos ovat kotihoidossa. Meillä ei herätyskello viikonloppuisin soi, mutta Luukas herää yleensä aina ennen kahdeksaa. Onneksi pikku kakkonen alkaa jo 7.45, niin liian pitkään valvonut äiti saa vähän aikaa heräillä sohvalla.

Luukas oli tänään päivällä todella väsynyt jo ennen kahtatoista, joten yritin pistää päiväunille. Kirjaa lukiessa väsy sitten oli viedä voiton, mutta vatsassa kuplinut hernekeitto sitten pakotti vielä ylös. (Ei siis kovin hyvää ruokaa ennen päiväunia...) Lopulta Luukas nukahti päiväunille vasta kahdelta. Ja sekin vasta Mikan väsytystaistelun jälkeen.

Mika nukahti sinne kans, joten sain hieman omaa aikaa. Joka tosin meni blogeja lukiessa ja siivoillessa. Menin itsekin nukkumaan, mutta melkein samantien Luukas heräili. Siirtyi sitten meidän sänkyyn nukkumaan ja nukkui siellä vielä toisen tunnin.

Vasta päiväunien jälkeen päästiin liikkeelle. Ja silloinkin käytiin hakemassa vaan leffa ja syömistä. Harmittaa, että aurinko näyttäytyi vaan aamupäivällä ja iltapäivästä eteenpäin sitten satoi. Mutta lunta ei enää kohta ole, erittäin positiivista! :)

Nyt Mika on nukuttamassa poikaa ja sitten uppoudumme elokuvaan nimeltä Rommipäiväkirja, jossa Johnny Depp on pääosassa. Onko joku nähnyt? Mitä pidit? :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

1 kommentti:

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)