sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Yksin kotona

Eilen sain jotain aivan luksusta. Omaa aikaa kotona yksin. Mika lähti Luukaksen kanssa ajelulle ja sain jäädä tekemään ihan mitä halusin. Olin aikaisemmin päivällä jo sanonut, että on aivan luksusta lukea päivällä. :) Mutta mitäs tein sitten kun jäin yksin kotiin? No siivosin ja järjestelin tietenkin. :D Mistähän se energia oikein tuli?


Kynttelikön siirsin pois ikkunalta ja laitoin sen sivupöydälle. FAMILY teksti pääsi taas takaisin ikkunalaudalle, mutta tuskin se ainakaan tuossa järjestyksessä kauan pysyy. (Ei ole enää...)


Tämän lipaston päällisen siivosin, koska se oli niin hautautunut tavaraan, ettei siihen mahtunut enää konekaan. Tuolle seinälle on muuten kerääntynyt muutama yhteensopimaton taulu. En oikein tiedä mitä sille tekisin tai tauluille. Yksi niistä on valokuva vuodelta 2009, kun olimme Mikan kanssa Azoreilla. :)


Pojat saapuivat juuri sopivasti kotiin ennen valojen sammutusta klo 20.30. Luukas ehti syödä iltapalan, mutta pesuilla käytiin pimeässä. Onneksi meidän suihkussa on led-valo, joka toimii dynamolla. Joten oli sitten jännä iltasuihku Luukaksella. Kynttilöitä meillä paloi harvakseltaan, Luukas nimittäin on turhan kiinnostunut niistä. Tunti meni nopeasti kun sitten pimeässä huoneessa lauleskelin Luukakselle niin että se nukahti. Mika pelaili kännykällä sohvalla, tuskin edes huomasi että valot oli poissa. Ja olihan ulkona vielä aika valoisaa puolet ajasta. :)

Osallistuttiinko teillä vuosittaiseen Earth hour - tapahtumaan? Me taidettiin olla kolmatta kertaa mukana. :)

Ihanaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Meillä oli sauna ja telkkari päällä tuon tunnin aikana. Ja valot oli joka huoneessa. Eka ajattelin sammuttaa, mutta en nähnyt mitään kun laitoin kuivausrumpua päälle. Eli meillä tuon tunnin aikana meni sähköä enemmän kuin yleensä : ) Mutta ei näköjään Mustasaarikaan osallistunut kun katuvalot loistivat ja naapurustossa oli kaikilla valot.

    VastaaPoista
  2. Oli täälläkin joka ainoalla naapurilla valot päällä ja samoin kaupungilla. Ei hirveästi tainnut kiinnostaa. Mutta Helsinki säästi ainakin sähköä yhden yksiön vuosikulutuksen verran. :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)