maanantai 16. huhtikuuta 2012

Piirtää!

Meillä sairastetaan. Taas. Luukas ehti olla viikon terveenä kun yskä ja nuha iskivät taas. Joten tänäänkin ollaan oltu kotona. Perhekahvila jäi väliin taas ja ensi viikollakin jää, tosin toisesta syystä. Kiva kun sinne pääsi sen yhden kerran ja sen jälkeen ei ollenkaan... :(

Tänään ollaan sitten yritetty keksiä kivaa tekemistä sisällä. Päädyttiin taas kerran piirtämään. Pii, pii! huutaa Luukas. 

Kynien järjestely vie puolet ajasta.

Siitä on kauan kun olen aktiivisesti piirrellyt, joten eipä mun luomukset mitenkään kummallisia ole. Luukas pyytää piirtämään seuraavia asioita: Brumma (auto), kukka, puita, muu (muumi). Varsinkin autoja on tullut piirrettyä. Ja niitähän mä en ainakaan osaa piirtää. Ilmeisesti pitää opetella.

Yhteinen taideteos
Mulla menee mielenkiinto tuohon piirtelyyn aika nopeasti ja puolet ajasta piirsin myös ylösalaisin. Haluaisin paneutua piirtämiseen ja tehdä hienoja töitä, mutta tuloksena on sitten tällaista. :D Laatikko-Ladoja ja Kuplia. :)

Mietin kyllä, että ehkä kannattaisi ostaa sittenkin värityskirja, niin mun mielenkiinto pysyisi pidempään. Luukas saisi sitten sotkea rauhassa viereistä sivua. ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tutulta näyttää :) Pitäs ostaa värityskirja juu, ei ne edes maksa paljoa ja niitähän on tyyliin joka aiheesta!

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Löysin blogiisi sattumalta. Täytyypä jäädä seuraamaan, kun samalta suunnalta bloggaillaan. Minulla 06/11 syntynyt poika. Tervetuloa vastavierailulle blogiini! ;)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)