keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Apinoita kerrakseen

Mainitsin tuossa, että tein tilauksen Finlaysonin poistomyynnistä. Tällä viikolla olenkin sitten käynyt postissa hakemassa kaksi pakettia. Toisesta paketista paljastui nämä Aappa-tyynyt.


Luukaksen unilelut ovat saaneet nyt sitten kavereiksi joukon apinoita. Pahoittelen taas, ettei kuva ole tarkka, mutta vaikeaa ottaa hyviä kuvia kun joku pomppii selkään...


Ja sitten kiivettiin sängylle myös. Nuhanenä, jolla on niin pitkät hiukset, että olisi pakko leikata. En vain tiedä miten sen saisin toteutettua.

Päiväpeitto olisi kans yksi projekti. Tuo Luukaksen sängyssä oleva on Ikean, mutta se on ihan tavallisen kokoisen sängyn peitto, joten se pitäisi ommella uudelleen. Pitäisi varmaan pyytää ompelukone äidiltä lainaan... ;)


Ja tässä sitten kaksi apinaa samassa kuvassa. Tulee niin harvoin otettua itsestä mitään kuvia, että oli vain pakko kun Luukas kiipesi syliin. Saman tien kyllä muistinkin, miksi niitä kuvia tulee otettua niin harvoin. :D Jos jaksaisi vähän enemmän panostaa itseensäkin, niin ehkä olokin muuttuisi energisemmäksi.

Täällä meininki on tänään tämä: VÄSY! Ja huolimatta siitä, että Luukas nukkui ensimmäisen kokonaisen yön pitkään aikaan (ehkä jouluna viimeksi on nukkunut). Meni nukkumaan 21.30 ja heräsi ekan kerran 6.15. Sen jälkeen tosin ei nukuttukaan. Mutta omassa huoneessa koko yön, näitä lisää kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)