perjantai 20. huhtikuuta 2012

Väsynyt eteisessä

Suunnitelmissa oli lähteä kevätmarkkinoille lounaan jälkeen. Luukas söi yhdentoista aikaan ja sitten väriteltiin värityskirjaa. Odottelin Mikaa, että itse söisin sitten vasta. No, Mika oli myöhässä ja Luukas väsynyt. Lupasin Luukakselle, että syön vaan nopeasti ja sitten lähdetään. Söin ilman Mikaa sitten ja puin Luukakselle vaatteet päälle. Se meni tapansa mukaan odottamaan mua eteiseen ja heitteli kenkiä alas kenkätelineeltä.


Hain yhden kirjastonkirjan mukaan olohuoneesta ja laitoin takin päälle. Näin, että Luukas makoili eteisessä. Kysyin, että nukutko sinä? Vastaukseksi tuli jotain epämääräistä. Aikaa siis oli pukemisesta kulunut pari minuuttia.


Lähempi tarkastelu osoitti, että uni oli tullut. En oikein voinut pidättää naurua ja niin kuin asiaan kuuluu, ikuistin tämän tilanteen. :D

Nostin nukkuvan pojan autoon ja lähdettiin kaupungille. Markkinat olivat ihan blaah ja nyt kun Luukas nukkui, ei tarvinnut sitten ostaa palloakaan... Kirjaston ja kaupan kautta sitten kotiin.

Kaupassa Luukas heräsi ja kotiin tultua jaksoi hetken aikaa leikkiä ulkona. Nyt sitten mä saan olla rauhassa koneella kun Luukas vaati Nalle Puhin päälle. Ja mä kilttinä laitoin, mutta ruotsiksi tällä kertaa, saa vähän kielikylpyä. ;)

Oikein mukavaa viikonloppua!

PS: Mika pisti mun kesäpihahaaveille stopin. Ei vielä uusia kalusteita eikä mitään muutakaan tänä kesänä... Pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)