keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Iltapalaa ja uusia taitoja

Ajattelin näin illalla vielä jakaa teidän kanssanne pienen iltapalavinkin, maistui Luukaksellekin todella hyvin!

Iltapalalla rieskaa ja kaakaota
Iltapalarieskat

Suorakulmaisia rieskoja, esim. Fazer (meillä oli täyjyvää)
Tuorejuustoa
Juustoraastetta
Leikkeleitä (meillä kinkkua ja meetvurstia)
Paprikaa
Kurkkua

Levitä tuorejuustoa koko rieskalle, täytä mieleisillä täytteillä ja rullaa. Leikkaa puoliksi, niin on helpompi syödä. Nauti kaakaon kanssa. ;)

Luukas söi yhden tuollaisen puolikkaan kokonaan ja joi sitten vielä kaakaota päälle. Toisen puolikkaan säästän sille aamuksi. Kiva kun löytyy jotain uusia "pikku syötäviä" mitä Luukas syö. Tänään on toisaalta syönyt tosi hyvin myös makaronilaatikkoa. :)


Tänään opittiin myös sitten uusi taito. Nyt tuolit siirretään sinne minne tarvitaan. Ja sitten päästään sellaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin, kuten lipaston päällinen, tiskipenkki, hella jne... Mikäs tähän neuvoksi? Laatikkoihinkin ja kaappeihin pääsee, enää mikään ei ole turvassa. Kohta se varmaan oppii avaamaan ovet, niin ei auta vaikka laittaa tavaroita piiloon muihin huoneisiin. Ilmeisesti tavaroita pitää alkaa karsimaan entisestään. :/

Laitoin vasta takkaan tulen, joten taitaa taas tulla pitkä ilta... Eilen en ehtinyt polttaa pesällistäkään ja tänäänkin tuli on ollut vain hellassa. Ja kylmä on... Eipäs se auta mitään, sukelletaan sitten netin ihmeelliseen maailmaan. :)

Öitä!

2 kommenttia:

 1. Näyttääpäs nuo herkulliselta, pitää joskus tehdä :)
  Meillä iltapalana ja aamupalana toimii vielä puuro.. saa nähdä kauan maistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tehtiin puuron kanssa stoppi muutama kuukausi sitten. En enää viitsi edes tarjota, kaapissa kyllä olisi vaikka kuinka paljon... Pakko löytää siis korvaavia juttuja, leipä ja velli toimii aika hyvin.

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)