tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kenkäfriikki

Ja otsikolla en tarkoita itseäni. Mä en kengistä välitä yhtään. Mulle riittää yhdet hyvät (juoksu)lenkkarit, joilla kuljen sitten keväästä syksyyn. Yksiin saappaisiin olen panostanut ja hyvät talvikengätkin hankin. Joten siinäpä ne. Muita kenkiä ei oikeastaan tule käytettyä. 

Mutta tämä poika. Tykkää hirveästi kengistä. Hakee ne jalkaan eteisestä, vaikka kuinka kiellän. Nyt esillä oli vain talvikengät, joten ne päätyi jalkaan heti päiväunilta heräämisen jälkeen. Ja hattukin löytyi. Sitä kutsutaan nimellä "Pää".

Stailausta á la Luukas
Muiden kengät on kans suosiossa, mutta yleensä ne päätyy vain lattialle. Kumisaappaat päällä haluttaisiin mennä nukkumaankin. Olen tyytynyt nostamaan ne ylös hyllylle, ettei sitten sänkyyn oikeasti ne päällä mentäisi. 

Luukas sai uudet kengät tällä viikolla, kun ostin tuttavan pojan vanhat kengät. Ihastui niihin ihan totaalisesti, mutta hieman isot olivat vielä, joten pohjalliset pitäisi käydä etsimässä. Sitten kun maa kuivuu, niin siinä on aivan ihanat kengät. :)

Ja sitten vielä yksi monista epäonnistuneista otoksista kun yritän pyytää Luukasta poseeraamaan kuvaa varten.


Hyvä olisi, jos tämä olisi tarkka. Mutta kun juostaan päin kameraa, mitä siitä oikein tulee. :)

Mukavaa tiistai-iltaa!

1 kommentti:

  1. Ihana kuva! Idakin katsoi Luukakselle eilen kenkiä Prismassa. Möivät Kuoman talvikenkiä hintaan 5.95!! Mutta koot olivat vain 20 ja 21.

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)