torstai 5. huhtikuuta 2012

Kolme

Kolme vuotta sitten olimme Mikan kanssa Azoreilla. Ihana reissu, mutta sekin päättyi joskus. Meidän Azoreiden reissu päättyi 5.4.2009, mutta matka yhdessä kihlaparina alkoi sinä päivänä. Olimme tuolloin olleet yhdessä tasan viisi kuukautta, mutta kummallakin oli tunne, että nyt on tosi kyseessä. ;)

Silloin kävimme aamupäivällä ratsastamassa maastossa, siitä todisteena kuva alla. :) Mika ensimmäistä kertaa hevosen selässä.

Azoreilla v. 2009
Tämä päivä on ollut aika tavallinen. Luukas heräsi aikaisin, herätti mut ja mä herätin myöhemmin Mikan. Toivotettiin hyvää vuosipäivää ja syötiin aamupalaa (eri aikaan tietenkin). Mika meni töihin ja mä aloin siivoilemaan ja valmistamaan lounasta. Mika tuli myöhään lounaalle, mutta jäikin sitten loppupäiväksi kotiin.


Ja tällaisen ihanan yllätyksen sain. :) Harvinaista herkkua tämä kukkien saanti, joten lämmitti kyllä mieltä. :)

Kolmeen vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Yksiöistä muutettiin yhteen vuokralle, ostettiin talo, saatiin lapsi... Ja toinen nyt sitten tulossa. Kiirettä on pitänyt, mutta ei se haittaa. <3 Jos sitä joskus naimisiin ehtisi... :D

3 kommenttia:

 1. Grattis på er dag:-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vuosipäivää! :)

  Oijoi, satumainen Azor! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Ja Azorit on ihana paikka. Haluttaisi mennä jollekin toiselle saarelle siellä, nyt kun ne on alkanut tehdä matkojakin... :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)