tiistai 19. marraskuuta 2013

Hyvinvointikuukausi jatkuu

Taikinaterapiaa
Hyvinvointikuukausi on meillä ainakin jatkunut, vaikka jutut laahavatkin jäljessä ja aivastelu tahdittaa tätäkin kirjoittamista.

Viime päiviin on kuulunut siis oman unirytmin tarkkailua ja olen huomannut nukkuvani liian vähän (alle kahdeksan tuntia yössä). Sen lisäksi heräilen vähän väliä, enkä oikein saa sitten unta. Joten kun ne iltarutiinit saatiin kuntoon, niin nyt pitäisi enemmän vielä tähdätä siihen parempaan unen laatuun ja nukkumaanmenoaikoihin...

Stressiä on todellakin ollut viime aikoina ihan liikaa. Ja stressaavat asiat ovat sellaisia, joihin voisin vaikuttaa, jos vain saisin aikaa niille. Joten onkin hieman sellainen tilanne, että en tiedä pitäisikö asiasta stressata vai ei. Yleensä annan ohjeeksi ihmisille, että sellaisista asioista ei kannata stressata, joille ei itse voi mitään. Näitä asioita ovat sää, muut ihmiset, maailman politiikka jne...

Sitten on sellaisia asioita, jotka stressaavat usein, mihin voi vaikuttaa. On siivous, työt, liikunta, syöminen jne... Niille pitäisi saada realistinen aikataulu, jotta stressin aiheita voi lähteä poistamaan. Kirjoittaa ylös asiat ja laittaa ne tärkeysjärjestykseen.

Itselleni tärkein asia tällä hetkellä on riittävä uni, joten siksi blogin päivittäminen iltasella on jäänyt. Nyt tunnen olevani hieman pirteämpi, kun sain päivällä nukuttua hieman alle tunnin poikienkin nukkuessa.


Poikien fammu tuli tänne tänään leipomaan leipää ja pullaa. Nyt on pakastin täynnä ja mahat myös. :) Luukas sai osallistua leipomiseen ja omat pullatkin maistui (ainakin raesokerit päältä...).

Fammun apuri
Laittelen vielä tässä muutaman salaattireseptin seuraavaan postaukseen, koskien siis tämän päivän aihetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)