perjantai 8. marraskuuta 2013

Hyvinvointikuukausi: Perjantain soittolista

Mukavaa perjantai-iltaa!

Tämän päivän teemana olisi musiikki. Musiikki antaa energiaa, rauhoittaa, herättää ajatuksia... Sillä on isompi merkitys elämäämme kuin tulemme useinkaan ajatelleeksi. Itselläni musiikki oli kauan kateissa, mutta nyt pikku hiljaa alan löytää taas iloa kuunnella muutakin musiikkia, kuin mitä radiosta sattuu tulemaan.

Monet ihmettelevät musiikkimakuani, koska pidän oikeastaan vain ja ainostaan suomenkielisestä musiikista. Ja olen tykännyt niin jo monta vuotta. Mutta itselleni on tärkeää, että ymmärrän sanoitukset kunnolla, myös ne piilomerkitykset. :)

Viime viikolla otin testaukseen Spotify premiumin, mutta en edelleenkään tiedä kannattaako mun siitä maksaa, kun musiikin kuuntelu on niin vähäistä. Pärjään siis ihan mainosrahoitteisella Spotifylla hyvin. Ainoa mitä jään kaipaamaan, on mahdollisuus kuunnella puhelimella musiikkia. Sinne kun ei kuitenkaan muista ladata niitä ostettuja levyjä. Onhan mulla joku vanha iPod, mutta se on täynnä vanhaa musiikkia. :D

Mutta tässä olisi minun perjantain soittolistani, paljon uutta jotka soivat päässä ja sitten pari vanhaa klassikkoa:

1. TSNEH - Tykkään susta niin että halkeen by Juha Tapio
2. Parempi mies feat. Samuli Edelmann by Cheek
3. Me ei olla enää me by Sanni
4. Toiset mimmit by Erin
5. Niks ja naks by Stig
6. Laineet by Jukka Poika
7. Ready or not by Fugees
8. Tontilla taas by Nopsajalka
9. Social Butterfly by Kim Herold
10. Levoton tyttö by Anssi Kela

Tätä soittolistaa käy soittaa näin perjantai-iltaisin hiljaa kun pojat jo nukkuvat. Kannattaa kokeilla luoda omanlaisia soittolistoja eri tilanteisiin. Erityisesti lenkkeilyyn sopivat soittolistat saattavat siivittää menoa ihan eri tavalla kuin ilman musiikkia. Kokeile!

Mitä sinun perjantain soittolistaasi tulisi?

#hyvinvointikuukausi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)