Ruokakokeilu #21 |
Hyvä, että säästin, koska inspiraatio iski sitten iltapäivällä. Googletin tonnikalareseptejä ja yhdistelemällä tein sitten oman versioni. Joten olkaapa hyvä. :)
Tonnikalapihvit
2 prk tonnikalaa paloina öljyssä
1 dl kermaviiliä
½ dl korppujauhoja
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa (jos sitruunapippurissa ei ole suolaa, niin laita 1 tl)
1 tl sitruunamehua
2 kananmunaa
Sekoita ensin kermaviili ja korppujauho, anna turvota hetki. Lisää sekaan mausteet. Riko tonnikala pieneksi ja lisää sekaan kermaviiliseos. Lisää kananmunat joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Nostele lusikalla pellille ja painele tasaisiksi pihveiksi. Paista 225 asteessa niin kauan, että pihvit ovat saaneet väriä ja ovat kiinteitä. (Meidän uunilla meni n. 15-20 min.)
Kermaviilikastike
1 dl kermaviiliä
1 tl kuivattua tilliä
½ tl sitruunapippuria
Sekoita ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
Tarjoile pihvit riisin tai perunoiden kanssa. Lisäkkeeksi kermaviilikastike sopii oikein hyvin. Vihanneksia sitten oman maun mukaan, meillä oli laiskasti tänään vain maissia. :)
Lisää reseptejä löydät esim. täältä: Pikkuunen/Reseptit
Tai sitten Etsiresepti.fi - sivustolta, josta löytyy ruokablogien parhaimmistoa. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)