maanantai 25. marraskuuta 2013

Hyvinvointikuukausi: Valokuvia

Maanantai 25.11.2013
Tämän päivän tai oikeastaan koko viikon teemana olisi hyvinvointikuukauden mukaisesti valokuvaus. Jos et ole kokeillut ottaa joka päivä kuvaa arjestasi, niin tee se nyt. Olen kirjoittanut jo monta kertaa siitä, kuinka itse rakastan valokuvia. Jostain syystä olen nyt kuitenkin vieraantunut kamerastani ja se jää yhä useammin kaappiin, vaikka olisikin kiva tallentaa niitä arkisia hetkiä.

Instagram on yksi vaihtoehto kuvien tallentamiseen myös, mutta niitä kuvia ei tule otettua niin helposti jatkokäyttöön. Nimittäin, jos kuvaa päivittäin, sinne kameraan saattaa tallentua oikeita helmiä. :)

Tämänkin viikon tarkoituksena olisi sitten loppuviikosta, esim. sunnuntaina valita sitten se viikon paras kuva ja oikeasti tulostaa se ulos. Paperisena sen sitten voi laittaa vaikka esille jääkaapin oveen muistuttamaan niistä arjen kultahetkistä.

Tänään olisin voinut kuvata kun lapset innokkaasti siivosivat kanssani tai sotkivat heti perään. Tai sen kun sain istua sohvalla nyt illalla ja katsoa telkkaria. Vaikkakin sohva-akrobatiaa siinä samalla harjoittivat kaksi poikaa hyppien ja pomppien. Mutta ei, kamera pysyi kaapissa. 

Toivottavasti nyt tämän viikon aikana pääsisin eroon tuosta kamerakammosta ja saisin otettua kivoja kuvia. :)

Nyt tämän päivän kuva siis olikin vain tästä "työpisteestäni", jossa nyt istun ja kirjoitan teille tätä. Jogurtti on iltapalaksi jo syöty ja seuraavaksi alan suunnitella joululahjaostoksia, jotka tänäkin vuonna ajattelin hoitaa suurimmaksi osaksi netin kautta.

Jos olet ottanut tänään valokuvan ja haluat jakaa sen kanssani, niin laita sähköpostilla tai vaikka julkaise Facebook - sivuillani. Olisi kiva nähdä juuri sinun arkesi valokuvassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)