sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lankalauantaina laavulla

Lankalauantain suunnitelmat muuttuivat, kun kuulimme että talo olikin jo palanut (katso edellinen kirjoitus), joten uusia suunnitelmia piti keksiä. 

Makkarat oli kuitenkin jo hommattu, eli grillaamaan piti päästä. Haettiin sisko perheineen ja mun vanhemmat mukaan ja suunnattiin eräälle laavulle. 


Mika sai kunnian olla nuotion sytyttäjänä. Omat puut ja sytykkeet tuotiin paikalle ja sitten vain odottelemaan, että hiillos tulisi valmiiksi.


Laavun nimi taitaa olla Huokaus. :D Mistäköhän nimi tulee?


Siskon  lapset pääsivät vähän kätköilemäänkin meidän avustuksella. Olimme hakeneet tämän kätkön jo silloin kun odotin Luukasta, mutta nyt sitten oltiin apuna, kun ilman koordinaatteja olivat liikkeellä. Itselleni nappasin tämän travel bugin mukaani. Tarkoitus olisi siirtää se mahdollisimman nopeasti kaupungin sisällä jonnekin toisaalle.


Luukaksesta oli todella hauskaa olla metsässä. Nautti kun sai juosta ympäriinsä ja siskon lapset jaksoivat leikkiä. Tykkäsi todella paljon myös grillatusta makkarasta ja kuului vaan nam nam, kun kävi haukkaamassa palasen.


Sitten vielä oikein kunnon perhepotretti meistä. :D Meistä on niin harvoin yhteiskuvia, että ihan kiva kun joku sellaisen silloin tällöin ottaa.

Oli oikein mukavaa olla koko perheellä grillaamassa. Ei sitä aina kaipaa sitä hälinää ympärilleen vaan välillä on kiva rauhoittua luonnossa. Olisi niin kiva käydä enemmänkin, mutta aika ei riitä. Geokätköjäkin löytyisi vaikka mistä lisää... Mulla vaan alkaa olla tukala olo, vauva painaa jo aika ylös. :/

Mites teillä muilla pääsiäinen? Näittekö kokkoja tai lentäviä noitia? ;)

1 kommentti:

  1. Mä näen kokkoja vain juhannuksena. Olen onnistunut kasvamaan kunnioitettavaan ikään (heh) saakka ennen kuin edes kuulin _pääsiäis_kokoista. :) Ja ainoa lentävä noita meinasin olla minä, kun jalka osui jäiselle tienpätkälle. :( Mutta se oli onneksi vain "läheltä piti".

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)