perjantai 27. huhtikuuta 2012

Seppälä baby - hehkutusta

Kävin tänään nyt sitten Seppälässä, josta kävin siis ostamassa aiemmin mainitsemiani Seppälä baby - vaatteita. Siitä lisää siis täällä: Seppälä baby

Aivan ihania siis nuo vaatteet! Olisin voinut kotiuttaa niistä paljon useammankin, mutta nyt sitten mukaan lähti tällaisia ihanuuksia.

Pikkuiselle lyhythihainen body kokoa 56.

Pikkuiselle pitkähihainen body kokoa 62.

Luukakselle juuri ne, joista aiemmin haaveilin.


Yritä nyt oikeasti ottaa tuosta pojasta kuvaa. Juoksi mua karkuun, kurkkasi oven takaa "Kukkuu!" ja juoksi kovaa mun ohi. Salamalla sain muutaman ihan ok kuvan, joita siis piti tulla ihailemaan aina juoksun jälkeen. :)

Luukaksen vaatteet ovat kokoa 86. Farkut ovat ihanan pehmeät ja juuri sopivat. Paitakin tuntuu tosi kivalta ja on niin hieno! Mutta se on vähän reilumpi, joten ehkä 80 olisi passeli nyt, mutta kesällä se käy varmaan ihan hyvin iltoja lämmittämään.

Ja vielä vinkiksi, nyt ainakin myymälöissä on tarjous: Kaikki lastenvaatteet, kun ostat 40 eurolla saat 10 euroa alennusta! Eli mulle tuli halvemmaksi ottaa neljä vaatetta kuin kolme. ;)

Olisi kiva asua nyt Helsingissä, siellä olisi nimittäin Seppälä Baby-tapahtuma 3.5. Ilmoittautua siihen voi Seppälän sivuilla, jos asut siellä päin. :)

Vielä linkki Seppälä baby - sivuille: Klik klik

4 kommenttia:

 1. Hienoja vaatteita! Itse en kyl uskalla ostaa parivuotiaalle vauhdikkaalle tytölle hupparia ku niissä on niin iso kuristumisvaara.

  Kiitti silti vinkistä tapahtumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä käytetään huppareita, mutta siis kaikissa on joko napit tai vetoketju. Tuossa paidassa on tosi avoin pääntie ja napit aukeavat helposti. Mutta onhan niissä aina vaara olemassa...
   Toivottavasti pääset tapahtumaan mukaan! :)

   Poista
  2. Kuristumisvaara..? Siis hupparissa..? Hmm.. Tarkalleen ottaen MITEN lapsi kuristuu hupparin kanssa? Siis ymmärrän, että on vaarana että huppu jää jonnekin kiinni, mutta kuristumiseenhan vaatisi sen, että lapsi esim roikkuu jossain hupparinsa varassa. Ja tuskin kukaan parivuotiaan vanhempi sallii lapsensa olla niin korkealla että tippuessaan saattaa kuristua. Sori Maiju, jos tämä kommentti on negatiivissävytteinen edellistä kommentoijaa kohtaan, mutta en voinut vain hillitä itseäni. Lapsia pitää suojella toki, mutta kohtuu kaikessa. Ihanat vaatteet pojallasi ja taatusti ihan turvalliset! :) Hyvää kevään jatkoa :)

   Poista
 2. Toiselle anonyymille, joka poistit kommenttisi: Kiitos! :D

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)