torstai 8. maaliskuuta 2012

Hurraa!

Hyvää naistenpäivää! 

Meillä tämä ei ole vielä ainakaan näkynyt millään tavalla, tuskin Mika edes muistaa koko päivää. :D No mitäs pienistä, mä hemmottelin itseäni jo Vaasassa. Jokaisen naisen perusoikeuksiin pitäisi kuulua shoppaileminen, vai mitä?

Muumimukien keräily on mulle kiva harrastus, vaikkakin kaapit alkavat olemaan täynnä. Ja mä en ole edes mikään intohimoinen keräilijä. Vanhoja muumimukeja en metsästä mistään hirveällä paniikilla vaan jos sattuu tulemaan kohtuuhintaisena vastaan, niin voisin ostaa.

Siksi tyydynkin ostamaan kaikki ilmestyvät muumimukit, myös erikoispainokset. Vaikkakin niiden hinta hieman kirpaisee ja ulkonäkö ei ole ihan sitä "omaa makua".


Nyt Vaasan reissulta siis kotiutui erikoismuumimuki, "Hurraa!"

"Helsinki on valittu vuoden 2012 World Desingn Capital® (WDC) kaupungiksi. Nimityksen on myöntänyt teollisen muotoilun maailmanjärjestö Icsid. WDC vuoden kunniaksi myös Muumilaakso juhlii kanssamme Hemuleiden puistossa. Muumi WDC-mukin koriste pohjautuu Tove Janssonin kirjoittamaan 'Kuka lohduttaisi Nyytiä?' - kirjan tarinaan, jossa yksinäinen ja pelokas Nyyti yrittää löytää paikkaa maailmassaan. Nyyti kulkee maailmalla varovaisesti ja peläten kaikkia Muumilaakson asukkeja, kunnes saapuu Hemuleiden puistoon keskelle metsää. Öinen musta metsä on valaistu kirkkailla juhlavaloilla. Metsän puiden alla karkeloi valoloisteessa koko muumilaakson väki."

Yleensä muumimukit päätyy mulla käyttöön, mutta uskon, että tämä menee vitriiniin. Mutta tänään sinne menivät myös loput joulu/talvimukit ja otan käyttöön keväisimmät värit. :) Kyllä se kevät jossain vaiheessa tulee, vaikkakin nyt ulkona on kylmä. Ensi viikolla ehkä ilma lämpenee?

Vielä kerran hurraa kaikille maailman naisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)