perjantai 9. maaliskuuta 2012

rv 20+0

Niin se vaan meni. Ensimmäinen puolikas. Toinen puoli on varmaankin raskaampi kuin alku, mutta onneksi lopputulos palkitsee. :) Pahoittelen kuvan laatua, väsyneillä silmilläni en pystynyt parempaan (tai siis kaikissa muissa oli jotakin muuta vikaa...) 

Masu rv 20+0
Painoa on kertynyt muutama kilo (köh köh) alusta. Lähinnä ne mulla näkyy takapuolessa ja tuolla selän puolella. Maha kun ei tunnu kasvavan. :D Varmaankin menee rikki Luukaksen aikainen ennätyspaino, koska alkupainokin oli enemmän. Mutta toivotaan, että ei. Niin ei tarvitsisi sitten miettiä ensi vuonna pääsyä kesäkuntoon. :)

Uudeksi vaivaksi ilmaantui eilen krampit. Alkoi siitä kun nostin poikaa ja jatkui oikeastaan koko päivän. Jouduin työkeikankin jättää illalta väliin, kun ei oikein uskaltanut liikkua. Alavatsa, alaselkä ja kyljet. Kunnollinen lihaskramppi, joka vie jalat alta.

Onko jollain vinkkejä tähän? Vettä join eilen enemmän kuin yleensä ja illalla söin sipsejä, jotta sain suolaa. Magnesiumia piti hakea, mutta en lähtenyt salille, niin se jäi sitten. Tänään haen kuitenkin ihan varmuuden vuoksi.

Potkuja tuntuu koko ajan enemmän, varsinkin iltaisin ja aamuisin. Päivisin mulla taitaa olla niin kiire, etten ehdi niitä tuntemaan. Ja maanantaina on rakenneultra! Tästä ne jännät viikot alkaa. :)

Oikein mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)