sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Jäällä

Tänään pidettiin remonttivapaapäivä. Aamu alkoi mun ja Luukaksen osalta jo kello kuudelta ja mulle se oli tosi raskas herätys. Olin valvonut kuitenkin taas puoli yhteen (Mika vakuutti, että viikonloppuisin on ok valvoa myöhään) ja oma vika, ettei aamulla jaksanut nousta. Jaksoin puoli kymmeneen, sitten pakotin Mikan ylös. Ja sanoin, että pakko päästä pistämään silmät hetkeksi kiinni. Nukuin kolme tuntia.

Äiti ja isä tulivat käymään lounaan jälkeen ja toivat tulppaaneja ja jäätelöä. Kevättä rinnassa, koska mun tekikin mieli just jäätelöä. :)

Sitten oli pakko päästä ulos. Eilinen kun meni kokonaan sisätiloissa. Ensin mietittiin hiihtoreissua lähimetsään, mutta mietin kuinka korkealle syke nousee siinä, eikä sitten menty. Ajettiin sitten rannalle, Fäbodaan. 

Maaliskuu maata näyttää, vai miten se nyt oli? 
Fäbodassa oli paljon porukkaa kävelemässä jäällä. Mahtava ilma kylläkin, mutta meillä ei sinänsä ulkoiluvaatteet ollut päällä, kun oltiin vielä menossa muuallekin. Joten sitten tuli vähän kylmä.

Vielä on jäät tallella

Käveltiin pikku matkaa jäällä ja Luukas kehitteli uuden leikin. Hän kaatui "liukastui" mahalleen ja sitten me nostettiin ylös. Tätä jatkettiin hirveän naurun kera rantaan asti. Ja sitten leikki vaihtui siihen, että mentiin istumaan ja odotettiin, että joku nostaa ylös. Ja kyllä Luukas heitteli jääpaloja rikki maahan, sekin oli kovin hauskaa. :)

Aurinkolasit on cool!
Joten pääsimmepäs nauttimaan vähän tästä viikonlopusta ulkosalla. Eipä me tuolla kuin noin tunti ehditty olla, kun piti jo jatkaa matkaa. Luukas kävi vähän kokeilemassa Faffan uutta traktoria. :) Siitä tosin ei onnistunut kuvat, kun alkoi hämärtää. Mutta sekin oli hauskaa, ainakin Mikalle, joka sitä traktoria sai ajaa. :)

Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)