perjantai 2. maaliskuuta 2012

rv 19+0

Masu rv 19+0
Taas yksi viikko takana. Puoliväli häämöttää viikon päästä. Mihin tämä aika on oikein mennyt? Viimeksi tuntui kuluvan niin paljon hitaammin... Ehkä syy on tuon 1,5 vuotiaan, joka pitää mut kiireisenä. 10 päivää enää rakenneultraan. Pitää vaan toivoa, että sitten on kaikki hyvin.

Eipä tähän olotilaan nyt mitään uutta kuulu, selkää on alkanut vähän särkemään kun seisoo pitkään. Muuten kaikki normaalisti, paitsi vähän isommalla mahalla.

Tänään kun oltiin menossa Luukaksen kanssa hammashoitajalle, niin säikähdin ihan kamalasti. Tuntui ensimmäinen kunnon potku. <3 Aikaisemmat liikkeet ovat olleet vain hipaisuja tähän nähden. :)

Hirveä nälkä just nyt ja kun oltiin kaupassa niin Luukas veti sellaiset (väsy)raivarit, että ostosten järkevä miettiminen jäi siihen. Eli tälle illalle ei ole ruokaa niin sanotusti. Onhan siellä jotain, mutta kun ei mitään niistä tee mieli. :( Luukaksen iltapalasta söin persikkasoseen, Luukas kun ei syönyt taas yhtään mitään. Päivällisellä tosin meni paljon makaroneja ja pari nakkia.

Perjantai-illalle ei mitään suunnitelmia. Tapetin repimistä kenties? Saunaan haluaisin ja ostinkin itselleni muumi-limun, siideri (alkoholiton) ei nyt uppoa. :)

Oikein rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)