sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikonlopun tuloksia

Tänä viikonloppuna saimme aika paljon aikaan. Ainakin tavoitteeseen päästiin eli huone on valmiiksi tapetoitu. Perjantaina aloitimme yhdeksän aikaan illalla raitatapetilla. Sitä tuli vain yhdelle pitkälle seinälle. Emme kumpikaan olleet tapetoineet ennen, joten aikamoista haparointia oli ensimmäiset laittamamme. Liikaa liisteriä jne... Mutta kyllä se lähti sujumaan ja ennen kolmea yöllä (heh!) olimme saaneet yhden seinän valmiiksi. 

Tässä pe-la yön tulos.
Lauantai käynnistyi hitaasti juuri tuon myöhään menneen illan takia. Mika aloitti kyllä laittamaan vihreää tapettia ikkunaseinälle, mutta hermostui vaan kun Luukas oli jatkuvasti huutelemassa jotain. Joten päätettiin sitten vähän pitää taukoa sen kanssa ja alettiin miettiä sähköhommia. Meidän piti vetää sähköt vaatekaappiin tuleville valoille. Onneksi Mikan serkku on sähkömies, niin saimme häneltä apua, vaikkakin pintaveto oli kyseessä.

Mika teki piilolistan kattoon ja veti pistorasian vaatekaappinurkkaan. Uusi katkaisija hommattiin ja nyt sekin on vähän modernimman näköinen. :D

Yöllä sitten alkoi taas tapetointiurakka. Mä menin nukkumaan kahdelta, Mika jatkoi viiteen. Ja sitten tuli melkein valmista. Vihreä tapetti osoittautui vielä hankalammaksi kuin raitatapetti. Mutta ainakin mulle kelpaa. :)

Tänään sitten saatiin tapetit viimeisteltyä ja vähän siivoiltiin. Mika laittoi vaatekaappinurkkaan kattolistat valmiiksi ja muut saa odottaa.

Ja nyt se kokoaa PAX-kaapistoa.

Kannattaa lukea ohjeet. :)

Mulla on kyllä paukut loppu. Huomenna pitäisi herätä kohtuullisen aikaisin, että jaksan töihin. Pari asiakasta heti aamusta ja Luukas saa tulla mukaan salille. Jos sitä katsoisi, että tarviiko Mika apua, jos ei, niin liityn Luukaksen seuraan nukkumaan. :)

Öitä ja mukavaa alkavaa viikkoa!

PS: Jos olet amatööri tapetoinnissa niin käy lukemassa täältä ohjeet: Tapetointiohje

1 kommentti:

  1. Tuo on tosi kiva tapetti!! Tykkään!! Mulla on myös vahvana ehdokkaana yksi Estan raitatapetti tyttöjen makuuhuoneeseen (myöskin vain yhdelle seinälle). Kiitos linkistä tapetointiohjeisiin. :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)