keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kirppiskierros

Oon viime päivinä tuskaillut sen kanssa, että kolmen-kuuden väli iltapäivällä on niin tylsä. Kun Luukas herää päiväunilta ja on syönyt (nukahtamisajankohdasta riippuen lounaan tai välipalan), niin meillä ei ole oikein mitään tekemistä. Tänään meillä oli fammu vieraana ja sen jälkeen lähdimme Luukaksen kanssa kirjastoon.

Olin varannut Eve Hietamiehen Tarhapäivä-kirjan, joten sen kävin hakemassa. Suosittelen kyllä käyttämään kirjaston varauspalvelua. Meidän kirjastossa poistui vielä kaiken lisäksi varausmaksu, joten ilmaista hupia tämä on. Ja kun vielä varasin ensimmäisenä tuon kirjan, ennen sen tuloa kirjastoon, niin olo oli kuin olisi ihan uuden kirjan avannut. :)

Kirjastosta päätin lähteä vielä kirppikselle, koska kotiin ei huvittanut mennä. Luukaskin oli niin kiltisti, että mikään ei estänyt meidän menoa.

Vauvalle
Vaatteita lähinnä menin metsästämään. Itselle oon tosi huono ostamaan kirppikseltä vaatteita, koska useinmiten vaatteet on todella huonosti esillä, huonokuntoisia tai liian kalliita. Nyt kuitenkin ostin itselleni yhden t-paidan, jossa hinta ja kunto oli kohdallaan. :) Vauvalle löysin 3 bodya, yöpaidan, Tikru-puvun (paita ja housut) ja yhdet housut. Kallein näistä oli yöpaita, 1,50 €. 2 bodya, puku ja housut olivat -50% pöydästä, joten hyviä löytöjä siis. :) Oon mieltynyt lasten vaatteissa ruskeaan ja Nalle Puh-kuviin. :)


Ja kyllä Luukaskin sai jotain. Tai halusi. Se näki yhdessä pöydässä Muumien uimahuoneen, jossa oli mukana pari muumia, hattivatteja, Tuutikki (Luukas huusi ensimmäisenä Tuu-ikki! kun näki tämän...) ja Haisuli. Priima kunnossa tämä ei todellakaan ollut, osia puuttui (ovi ja katolta nuo jutskat) ja tussilla oltiin väritetty seiniä. Tuutikilta puuttui yksi jalka ja Muumimammalta puuttui essu (tarralla siis, nämä niitä vanhoja. Otin pois leikistä, koska pieniä osia.) Mutta en vain voinut olla ostamatta kun toinen niin kovasti halusi. Kalliskin se oli, kirpparitavaraksi ja tämän laatuiseksi, mutta eipä voi mitään. Nyt ei ainakaan tarvitse pelätä että se menisi rikki. Se olisi priimassa ollut pelkona. Omaa muumitaloa en ole Luukakselle vielä uskaltanut tuoda. ;)

Huomenna koulutusta Kokkolassa sitten taas. Joten aikaisin nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)