keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Yökyläilyllä Vaasassa

Nyt ollaan kotiuduttu Vaasasta. Päätettiin olla samalla reissulla yötä, kun kerran päästiin lähtemään. :) Eilen aamulla lähdettiin niin aikaisin kuin pojan kanssa pääsi liikkeelle ja oltiin vähän ennen kymmentä Vaasassa. Eli suoraan ostoksille sitten. :)

Käytiin vähän shoppailemassa, löysin jotain itselleni, jotain Luukakselle, jotain vauvalle, mutta Mikalle en mitään. :D Syömässä käytiin ja sitten haettiin siskon tyttö koulusta mukaan ja mentiin jatkamaan shoppailua.

Ja kun oikein shoppailee, tulee fiilis mennä kahvilaan. Joten sellaiseen mentiin.


Jännä tuttavuus oli tuo Wayne's coffeen appelsiinikaakao. Maku oli mielestäni hyvin lähellä Fazerinaa. :) Hyvää oli siis. Muffinssista en oikein tiedä mitä sanoisin, mutta olihan siinä syömistä...

Siskon tyttö ja sisko

Joku taitaa jäädä ilman herkkuja?
Luukas nukkui melkein koko kahvilareissun ohi, mutta heräsi niin, että ehti hieman muffinssia saada. Ja sitten hieman leikittiin ennen kuin lähdettiin hakemaan siskon poikaa koulusta.

Siskon poika ja Luukas

Iltaruoaksi oli jauhelihakeittoa. Syöttötuolin puuttuessa niin Luukas pääsi istumaan ihan tavalliselle tuolille. Vähän korkeahan tuo pöytä vielä on, mutta kyllä se ruokailu sujui... Niin kauan kuin malttoi. :)


Iltaa vietettiin sitten ihan rauhassa. Lapset katselivat yhdessä muumeja. :) Oli oikein kiva olla vähän poissa kotoa. Jaksaa taas hieman paremmin kotioloissakin kun pääsi "virkistäytymään".

Tänään ajeltiin sitten kotiin ja ilta on mennyt normaalin kaavan mukaan. Mutta Luukas on nyt syönyt hyvin ja antoi harjata hampaansa. Kaiken lisäksi meni aika kiltisti nukkumaankin. :) Jos jaksaisi vielä hetken sinnitellä hereillä, niin sit menen nukkumaan.

Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)