sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Treffit

Sain Mikalta joululahjaksi lahjakortin, jolla sain lunastaa itselleni treffi-illan, hänen kanssaan tietenkin. :) Päätin käyttää sen sitten tänään hyödyksi. Luukakselle löytyi hoitaja ja leffavalikoimasta löytyi ihan varteenotettava vaihtoehto.


Tällainen lahjakortti siis oikeuttaa ruokailuun kahdelle hengelle O'Learys ravintolassa. Kortissa luki vain, että hampurilaisateria x2 ja alkoholiton juoma x2. Ajattelin, että ei olisi mitään valinnanvaraa, mutta olihan siellä vaikka kuinka monta vaihtoehtoa.

Tijuana steak sandwich
Mika valitsi tällaisen annoksen. En mä ihan hampurilaiseksi sitä kuvailisi. Näin listassa: Grillattu vehnätortilla, jossa täytteenä naudan ulkofilettä, juustoraastetta, pico de galloa ja juustokastiketta.

Bobby Orr's Bacon Burger
Ja sitten mun annos. Arvatkaa vain sainko kaiken syötyä? :D

Ähkyyn syömisen jälkeen menimme leffaan. Ajattelimme, ettei olisi tulossa paljon porukkaa ja otimme paikat ylimmältä riviltä. Se oli virhe... Ei olla pitkään aikaan istuttu siellä, joten ajateltiin, että se olisi kivaa vaihtelua. Mun edessä oli sitten pitkä mies, jonka takaa tekstiä ei nähnyt. Mutta siirryin yhden paikan sivummalle, niin kurkistellen näimme kummatkin tekstit.


Ja leffaosuuteen tässä kuului Kinopaketti eli keskikokoinen popcorn x2 ja juoma 0,5 l x2. Leffaksi meille valikoitui Nälkäpeli. Olin lukenut leffasta ja kirjakin on varauksessa. Mutta jotenkin olin missannut sen "teini"osion siitä. Mutta mä tykkäsin, vaikka juoni olikin täysin itsestäänselvyys.

Trailerin siitä voit nähdä täältä: Nälkäpeli

Hintaa tällä setillä on 45 €. Nopeasti laskettuna siinä säästää noin pari kymppiä, riippuen vähän mitä syö. Leffan normaalihinta on 10 €, kun lipuissa lukee nyt sitten 8 €. Eli kannattavaa. :) Onneksi Mika sai synttärilahjaksi samanlaisen, joten toinen treffi-ilta on tiedossa joskus tässä. Tosin silloin Mika saa valita leffan...

Väsy lauantai
Tässä vielä kuva siitä, mikä mua odotti eilen kaupasta tullessa. Voi pojat... Kaikki taisi olla väsyneitä. :)

Tänään oli hyvä päivä. Toivottavasti huominenkin on. Sellainen on paljon mukavampaa kaikille. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oliko Nälkäpeli hyvä? Kyllä oli hyvännäköiset ruoka-annokset. Mä haluan kans joskus mennä tuonne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis olihan se ihan ok. Mikan mielestä se oli turhan ennalta arvattava. Ikäraja on mun mielestä vaan turhan matala (12), kun koko leffan idea perustuu tappamiseen. :/

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)