lauantai 10. maaliskuuta 2012

Remonttiapulainen


Mikähän on näin hauskaa? No olla remonttiapulaisena tietenkin. :) Tänään ollaan käyty paikallisissa huonekaluliikkeissä katsastamassa vaatekaappi ja lastensänky-valikoimia. Kallista tuntuu olevan. Jos ei ihan halua ihan sellaista lastulevykaappia, joka vastaisi aika tavalla sitä vanhaa, joka siinä oli. Yksi lastensänky löytyi, joka olisi ihan kiinnostava. Senkin hinta oli kyllä enemmän, kuin olimme ajatelleet.


Päädyimme taas sitten Ikeaan. Suunnittelimme PAX-kaapiston, joka tuli halvemmaksi kuin mikään katsomamme. Ja saimme sellaisen kuin halusimme. Sivuilta löytyi myös uutuus-lastensänky, joka ei sitten Suomen valikoimissa vielä ollutkaan. Joten pienen laskutoimituksen jälkeen laskimme, että Haaparantaan lähtö kannattaa, vaikkakin bensakuluja tulee hieman enemmän kuin Tampereelle. 

Joten huomenna Luukas hoitoon ja me lähdemme kahdestaan Ikeaan. Ostoslista on jo printattu, joten yritämme päästä mahdollisimman nopeasti sieltä takaisin kotiinkin. Kyllä se yli kahdentoista tunnin reissu silti on.

Tapetit on nyt sitten kokonaan revitty. Mika alkoi laittamaan saumoja kuntoon ja tasoittelee seiniä vielä. Ensi viikolla tulee tapetit ja mikäli hyvin käy, niin ensi viikonloppuna tapetoimme sitten. :)

Nyt remonttiapulainen katselee hetken muumeja, ennen kuin lähdemme yökylään mummulaan. Sieltä on sitten helpompi aamulla lähteä.

Rentoa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)