maanantai 26. maaliskuuta 2012

Perhekahvilassa

Oltiin Luukaksen kanssa tänään ensimmäistä kertaa perhekahvilassa. Pari viikkoa ollaan ajateltu jo mennä, mutta aina on ollut esteitä. Tykättiin kumpikin tosi paljon ja ollaan kyllä menossa uudelleenkin. Luukas juoksi siellä ympäriinsä ja jätti mut yksin istuskelemaan. Onneksi löytyi jotain tuttuja, etten ihan yksin ollut. :D


Leluja oli ihan hirveästi ja Luukas leikki kyllä ihan innoissaan. Mahtaako omat lelut enää olla kivoja ollenkaan?


Kun nyt kerran "kahvilassa" oltiin, niin olihan sitä saatava vähän jotain välipalaakin. Leipää ja mehua Luukas sitten valitsi tiskiltä. Leipä meni hyvin kaupaksi, paremmin jopa kuin kotona. Mutta ei sitä ihan kokoajan maltettu istua ja syödä vaan juostiin sitten hakemaan ties mitä leluja välillä.

Jos olet siis Pietarsaaresta tai lähiseudulta, niin tervetuloa mukaan vaan! Perhekahvila järjestetään Tupiksen toisessa kerroksessa maanantaisin klo 9.30-12.00. Ainakin meidät sieltä löytää, jos ei mitään ihmeempiä satu. Kalenteriinkin olen nyt varannut tälle ajan, etten vain ota asiakkaita juuri silloin. :)

Mukavaa maanantaita!

1 kommentti:

  1. Me käydään perjantaisin MLL:n perhekahvilassa ja tykätään molemmat tosi paljon. Kiva aloitus viikonlopulle aina :) Ihan harmittaa kun se keväällä loppuu ja syksyllä ei enää mukaan päästä.

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)