perjantai 2. maaliskuuta 2012

Remonttiterapiaa

Eilen oli huono päivä. Nukuin huonosti, koska Luukas on siirretty remontin takia meidän huoneeseen. Joten kun pinnasängyssä ei ole enää laitaa, pompittiin koko yö välillä oma sänky-jääkaappi-meidän sänky. Ja lämpöä Luukaksella oli vielä eilen, joten sisäpäivä oli tiedossa. Luukas kiukutteli, mua ärsytti ja kierre oli selvä.

Mutta positiivinen asia on, että remontti Luukaksen huoneessa on lähtenyt kunnolla käyntiin. Huone on ollut vähän huonolla käytöllä, lähinnä siis nukkumiseen ja romun säilytykseen. Mitään kunnollista sisustusta en ole sinne viitsinyt suunnitella. Se olisi kyllä ollut edessä, jos ei oltaisi tehty huoneelle mitään.

Tässä vähän kuvia, miltä huone näytti (ilman minkäänlaista blogisuodatinta :) ennen kuin aloitettiin.

Oven vieressä pinnasänky

Vaatekaappi nurkassa
Tässä huomattavaa on tuo tapetin repeytyminen. Talo liikkuu -> tapetti repeää. Mika koittaa keksiä siihen jotain ratkaisua, mutta luultavaa on, että uusikin tapetti repeää. (TV-taso tuossa olisi saatavilla, jos jotakuta kiinnostaa!)

Isompi sänky nurkassa
Harmi, etten ottanut parempaa kuvaa vanhasta katosta. Se oli aika kamala. Tapetit Mika on itse aikoinaan valinnut, mutta nyt tuntuu, että ne eivät pienelle pojalle sopineet, vaikka väri olikin ok, jos olisi ollut vaaleampi.


Mika repi vanhan katon pois yhdessä illassa.


Ja sitten siihen mun eiliseen päivään. Tyhjensin huoneen ja sitten aloitin repimään vanhaa tapettia pois. Siinä oli mun remonttiterapiaa. Rauhoittavaa tehdä jotain yksinkertaista ja sellaista, jossa tuloksen näkee heti.

Vaatekaappi on nyt huoneesta pois. Samoin kaikki kalusteet sänkyä lukuunottamatta. Tapetit on tilattu Hollannista, katto on ostettu... Joten remontti on hyvällä mallilla. Lattiaa ei aiota vielä vaihtaa (muovimatto, hyvässä kunnossa) vaan vaihdetaan se vasta sitten kun laitetaan muutkin huoneet.

Tapetin repiminen jatkuu tänään, sen lisäksi meillä on Luukaksen "hammaslääkäri". Onneksi poika vaikuttaa olevan kunnossa. :)

Mahtavaa maaliskuuta, se on kevät nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)