keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Pojan uusi huone

Luukaksen huone on vihdoin valmis. Tai onhan siellä vielä ikkunan maalaus edessä kun ilmat lämpeävät ja ovilistat puuttuvat, mutta asukas on muuttanut sisään. :)

Täältä voit kurkata, miltä huone näytti ennen remonttia. LINKKI
Kerrothan sitten mielipiteesi kommenttilaatikkoon, kiitos! :)

Sänkynurkkaus
Tätä sänkyä sitten käytiin hakemassa Ruotsin Ikeasta asti. Suomessa ei ainakaan vielä silloin ollut saatavilla, en tiedä miten nyt sitten on. Yölamppu toimii kaukosäätimellä, eli kun Luukas sitä räplää päälle ja pois nukkumaan mennessä, niin me voidaan ovelta sitten sammuttaa se yöksi. Yövalo löytyy sitten oven luota. Lehti on Ikeasta myös, kuten siis lamppukin. Verhot meillä oli ennestään ja samoin nuo lattiatyynyt.

Siirryttiin suoraan "isojen" peittoon ja tyynyyn kun vaihdettiin sänkyä. Mielestäni ei ole järkeä ostaa taas yhtä kokoa (niitä on tähän mennessä ollut kaksi) ja siihen taas lakanoita. Peitto on kevyt ja tyyny on matala. Luukas nukkuu nyt jo yönsä mun tyynyllä... Lakanoiksi valitsin tähän Hippa-aappa-lakanat. :)Vähän hyllynpäällistä. Taulut kirpparilta 2€/kpl.

Näkymä ovelle päin.
Hylly on vielä aika tyhjä kun kirjat puuttuvat. Mutta kyllä ne kohta täyttyy. :) Pitäisi löytää tuohon hyllyyn sopivia laatikoita, Ikea kun on uudistanut mitoitustaan, joten uudet eivät näihin sovi.

Matto Ikeasta, jo aiemmin ostettu. Mun vanha pyykkikori sai uuden tarkoituksen Luukaksen pehmolelujen säilyttäjänä. Ja tuo lelulaatikko pitää sisällään pikku leluja. Se on kätevä napata tuosta olohuoneen puolelle tarvittaessa.

PAX
Vaatekaapiksi valikoitui PAX, valkoisilla kiiltävillä ovilla. Sinne laitettiin myös vähän lisävalaistusta, koska huone on aika pitkä ja pimeä. 200 cm leveä tuo on, eli tilaa löytyy. Ja jos katsoitte vanhat kuvat, niin tämä on nyt sitten toisinpäin kuin edellinen kaapisto. Tuntuu toimivammalta näin. Kattolamppu on Nalle Puhia, Prismasta se ja samoin kaapissa on sisustustarroina Nalle Puh - tarroja (Prismasta), mutta ne kyllä lähtee sieltä aika nopsaan. Tippuvat omia aikojaan ja sitten Luukas käy vielä repimässä niitä, joihin yltää.

Iltavalaistuksessa


Kyllä tänne on mukava mennä nukkumaan. :)


Hyllynpäältä vielä tämmöinen yksityiskohta. En muista, esittelinkö tätä lamppua vanhassa blogissani... Ostin sen viime kesänä kirppikseltä kahdella eurolla. Nalle Puhilta puuttuu toinen korva ja Tiikerin kädestä perhonen. Perhosen sain mukaani, mutta korva oli hukkunut. En ole saanut aikaiseksi liimata perhosta paikalleen, pitäisi kyllä.

L-kirjaimen ostin viime Vaasan reissulta. Pitää muistaa hakea samanlainen kun olemme päättäneet tulokkaan nimen. :)

Siinäpä se, mitäs piditte? :)

7 kommenttia:

 1. Hienoa tuli vaikka fammu ei vihreästä väristä tykkää;) mutta näyttää siistiltä ja raikkaalat että 10 pistettä:))

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään! Musta noi väriyhdistelmät on raikkaat ja pojalle sopivat. Mun ekassa omassa vuokrayksiössä oli aikalailla tuota sävytystä, tuli heti se mieleen tosta tapetista varsinkin :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hieno! Sulla (teillä) on kyllä taito sisustaa. Mulle ei oo periytynyt, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita vaan olisi enemmän kuin rahaa. :D Ja eihän sitä kaikkia voi miellyttää, mutta sehän riittää jos oman perheen silmään näyttää hyvältä. :)

   Poista
 4. Heippa !
  Onko tuo raitaseina tapettia vai maalattu ? Jos tapettia niin mista hankittu ? tosi kivan nakoinen :) Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettia se on. :) Hollannista tilattiin, tuli paljon edullisemmaksi kuin Suomesta. Tässä suora linkki tuohon tapettiin: http://www.behangexpert.nl/a-22318746/esta-home-stripes-xl/esta-stripes-xl-116510

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)