maanantai 5. maaliskuuta 2012

Villasukkafiilis

Tämmöinen fiilis.
Aamun pakkaslukemien myötä katosi mun kevätfiilis. Villasukat jalkaan ennen kuin edes sängystä ylös pääsi. Olohuoneessa oli kylmä, vaikka oltiin poltettu eilen takassa. Yö taisi olla kylmä. Onneksi makuuhuoneessa oli lämmin, kun patteri oli päällä. Keittiön mittari näytti +17 astetta sisällä ja suurinpiirtein saman verran miinusasteita ulkona.

Ja kuudelta noustiin siis taas. Aivan liian aikaisin mun makuun.

Pakattiin paljon vaatteita päälle ja lähdettiin kaupungille. Luukas hoitoon ja minä töihin. Solmin 3 kuukauden PT-paketin, taitaa olla viimeisiä niin pitkiä sopimuksia, joita tälle vuodelle teen. Tämäkin menee jo kesäkuulle!

Neuvolaan iltapäivällä. Kaikki ok, mitä nyt kaamea väsymys vaivaa. Vauvan sydän jumpsutteli kovaan tahtiin, tosin hitaammin kuin veljensä aikoinaan. (Ja oliko ne poikasykkeet alempia ja tyttösykkeet korkeampia? :D)

Ihana aurinko. Kävelin neuvolasta vanhempien luokse ja sain päänsäryn. Aurinkolasit olivat tietenkin autossa. Ainainen ongelma näin kevättalvella. Mutta aurinko on kiva, sitä lisää!

Kotiin tullessa taas villasukat jalkaan ja peiton alle. Väsymys tosiaan vaivaa ja palelee jatkuvasti. Flunssaa ei kuitenkaan ole. Mutta on vaan sellainen villasukkafiilis. Villaviltti päälle ja Luukas kainaloon katsomaan muumeja. :)

Tapettien repimistä on kuulunut iltaan, vielä olisi vähän jäljellä. Mutta nyt katsomaan, suostuuko Luukas syömään mitään iltapalaa... Huomiseksi luvattu -19 astetta. Ja me lähdetään sen kunniaksi aamulla aikaisin Vaasaan. :)

Aurinkoisia ilmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)