keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Paketti Hollannista

Vihdoin ne ovat täällä! Siis tilaamani tapetit Hollannista. Alle kaksi viikkoa tilauksesta. :) Samat tapetit olisi Suomen liikkeistä saanut kahden-neljän viikon toimitusajalla. Ja paljon halvemmaksi tuli. Vaikkakin olisi kiva tukea suomalaisia yrityksiä, niin ero oli nyt sen verran selkeä, että kannatti tilata ulkomailta.

Tällaiset ne nyt sitten ovat:


Kuva hieman vääristää tuota sinistä, se on oikeasti enemmän turkoosia. :) Itse tykkään väreistä, toivottavasti ovat todella pirteät seinälläkin.

Tapetointivälineet haettu, joten nyt vain odotetaan viikonloppua, että on aikaa sitten tapetoida. Mika tällä hetkellä viimeistelee seiniä, joten kaiken pitäisi olla valmiina viikonloppua varten sitten.

Sit onkin enää jäljellä vaatekaapin kokoaminen... Uskon, että sen kanssa tulee jonkun verran hankaluuksia. :D

Luukas tuolla meidän huoneessa koluuttelee... Avaa laatikoita ja vetää tavarat ulos. Vartti sitten pistin valot pois ja sanoin hyvät yöt. Ei vain malta mennä nukkumaan. :/ Toivottavasti kohta remontti on valmis, niin Luukas pääsee omaan huoneeseen, eikä tarvitse olla meidän kanssa.

Jospa meen laulamaan sille vielä yhden laulun...

Muoks: Niin ja tapetithan oli täältä: Behangexpert

2 kommenttia:

  1. Oliko hyvät tapetit, oliko helppo laittaa seinään? Onko pysynyt? Meneekö helposti rikki? Miten ne kiinnitetään seinään? Liimalla vai liisterillä? Olen tilaamassa ja tässä pohdin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut hyvät tapetit, vielä ainakin on pysyy seinässä. Liisterillä laitettiin, ohjeissa oli että pitäisi antaa vettyä n. 15 min. mutta mies sanoo, että ei olisi tarvinnut niin paljon. Raidallinen tapetti on sängyn vieressä kulunut, varsinkin musta. Siis pieniä valkoisia jälkiä kun kynnet ovat osuneet seinään. Mutta ollaan kyllä tyytyväisiä edelleen! :)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)