perjantai 11. toukokuuta 2012

Äitienpäivälahja Kelalta

Olisin voinut hakea paketin jo eilen, mutta tänään vasta ehdin postiin. Kela oli päättänyt muistaa minua äitienpäivänä ja lähetti ison paketin vaatteita ja kaikkea muuta tarpeellista vauvalle. :)

Jännä hetki ennen avaamista.
Ensin jouduin odottamaan, että Luukas meni nukkumaan ja sitten jouduin vielä odottamaan toisen erän loppuun, ennen kuin Mikan kanssa yhdessä käytiin paketin sisältö läpi.

Tykättiin molemmat tosi paljon. Paljon paremmat värit kuin Luukaksen pakkauksessa (2010 pakkaus), joten ehkä tulee käytettyä myös enemmän.

Tässä muutama kuva vaatteista, joita tässä pakkauksessa on:


Vähän isompia bodyja ja yöpaita. Neutraaleja sävyjä ja kivoja kuvioita. :)


Housuja ja paita. Tällaisia olisin voinut ihan hyvin itsekin ostaa kaupasta!


Nämä lähtee heti pesuun ja sitten käyttöön kun vauva syntyy. Tumput oli kyllä vähän paksut, että pitäisi jotkut ohuemmat löytää kesälle.Ja tämän kertainen haalari oli kyllä nätti. :) Tummempi sävy on parempi kuin edellinen vaalea. Ja tätä myssyä ei sitten kutisteta 60 asteessa Mika! ;)

Kaiken kaikkiaan hyvä pakkaus, saadaan olla onnellisia Suomessa tästä mahdollisuudesta. Tuplatarvikkeita nyt tuli oikeastaan vain lämpömittarin verran, joten kivasti uutta vauvalle saatiin. :)

Täältä löytyy pakkauksen koko sisältö: Äitiyspakkaus 2011 (Linkkiin varmaan päivittyy uusi pakkaus sitten kun se julkaistaan.)

( . ) Tänään muuten rv 29+0. Olo alkaa olla tukala, kylkikipu pahenee vain. Alkaa varmaan jäämään koneella oleminen vähemmälle. Autoa saa ajaa hammasta purren... Maanantaille on nyt hieroja varattu, toivottavasti siitä olisi apua!

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimeisiin kuukausiin!!! Tykkäsin myös itse pakkauksesta ja se kirja on ihan suosikki :)

    VastaaPoista
  2. Me taas jätettiin ottamatta pakkaus, kun katsoin, että on niin poikavärinen. Tykkäsin vuoden 2009 pakkauksesta paljon enemmän. :D Ja tuntui, että siinä on paljon myös 56cm vaatteita, joita me ei varmaan kamalasti tarvita, kun vauveli mikä on tulossa, ei ole mikään pieni. Esikoinen oli syntyessään 57cm. :D

    Toivottavasti kylkikipu hellittää hierojalla. :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)