maanantai 28. toukokuuta 2012

Siskon synttärit

Eilen vietettiin siskon synttäreitä, joten lähdettiin aamupäivästä kohti Vaasaa (en osaa sanoa edelleenkään Mustasaarta, vaikka sisko on asunut siellä ööh... yli 10 vuotta?). 

Edellisenä iltana väkersin synttärikortin siskolle, vähän jotain sinistä. :) Ennen kuin Luukas syntyi, askartelin paljonkin. Mutta sitten aika ei ole vain riittänyt. :( Tarvikkeita on ihan liikaa ja kaikki on epäjärjestyksessä, joten se nostaa kynnystä tehdä mitään. Jotain kortteja olen nyt tehnyt edelleen, mutta ne on aika pieniä väkerryksiä kun ajattelee, mitä tarvikkeilla voisi tehdä.

Synttärionnea!

Lahja mahtui tänä vuonna kuoreen.
Lahjaksi sisko sai lipun Yön keikalle marraskuulle. :D Vähän pitkä odotus, mutta eturivin paikka tiedossa ja toivottavasti myös minä pääsen keikalle mukaan. :)


Luukaksella ja Mikalla ainakin riitti puuhaa siskon luona. Sanoinkin Mikalle, että synttärilahjaksi Dublot olisivat kivoja... sulle. :D Tammikuussa tietää sitten mitä hankkia lahjaksi. ;)


Herkkuja ei sovi unohtaa kun synttäreillä ollaan. Kakkua, keksejä, piirakkaa... Nam nam. :)


Kuvista kyllä näkee, että oon paisunut aika tavalla jo. Nythän on jo menossa 32. raskausviikko. Luukas syntyi rv 38+2 (jos muistan oikein...). Joten ei tässä ehkä niin paljon ole jäljellä... :)

Kiitoksia tarjoiluista ja lastenhoitoavusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)