lauantai 26. toukokuuta 2012

Upea päivä

Tänään on kyllä ollut sellainen päivä, etten parempaa voisi toivoa. :) Aamulla herättiin pojan kanssa jo seitsemän aikoihin ja jouduttiin vähän odotella, ennen piirrettyjen alkua. Syötiin aamupalaksi muroja ja katsottiin sitten piirrettyjä yhdessä. Mikan herätin vasta kymmenen aikaan ja makoiltiin sitten sängyssä sillä aikaa kun Luukas katseli Muumeja. :) 

Kun Mika nousi, jäin vielä sänkyyn makoilemaan kun väsytti niin hirveästi. Meinasin nukahtaa, mutta sitten mulle tuotiin aamupala (siis päivän toinen aamupala) sänkyyn. Ja vielä lupauksella, että saan jäädä nukkumaan syömisen jälkeen. 

Nousin kuitenkin ylös, että päästiin starttaamaan kauppakierros. Meidän terassikalusteet vetelee niin viimeisiä (tulivat talon mukana, eikä viime kesänä ostettu uusia), että oli pakko käydä tsekkaamassa tarjonta. Olin siis haaveillut valkoisista terassikalusteista tai polyrottinkisista, mutta useiden kalusteryhmien hinta huiteli niin pilviä, että ei voitu tällä hetkellä satsata niin paljon.

Löydettiin yksi ryhmä, joka sopii meidän aurinkotuolien kanssa yhteen ja se sitten ostettiin. Pöytä saatiin heti, tiistaina tulevat tuolit.

Kun ostokset oltiin saatu tehtyä, lähdimme Mikan isän luo syömään.


Luukas nautti niin kun sai juosta pihalla. Olkoonkin, että päiväunet jäivät väliin, hyvin jaksettiin. Ensin vaatetuksena oli takki ja pipo, mutta kun varjossa oli 19 astetta, niin pakkohan sitä vaatetta oli vähentää.


Mentiin sitten pelkällä pitkähihaisella bodylla ja silti tuli hiki. Pipo oli päässä kuitenkin, koska mitään muuta päähinettä ei tullut otettua mukaan.


Mikan isän vaimo, Bunmee, on todella hyvä grillaamaan lihaa. Saatiin kyllä niin maistuvaa ruokaa, että omat grillattavat jäivät kyllä jollekin toiselle päivälle.


Talo on kyllä niin kivalla paikalla, että ei tuosta voi kun nauttia. :) Ainoa miinus Luukaksen kanssa on se, että kyllä se vesi kiehtoo. Mutta hyvin poika totteli tänään, eikä mennyt pois näkyvistä.

Luukas karkaa Bunmeelta...

Luukas ja faffa
Päivän kohokohta oli kuitenkin tämä. Voi kun poika oli iloinen saadessaan ajaa traktoria. Ihan itse käänteli rattia. :) Ja syömisen jälkeen sai vielä ajaa isompaakin konetta. Ei meinannut syömisestä tulla mitään, kun faffa lupasi, että jos syö kunnolla, niin pääsee ajamaan vielä traktorilla. :D



Illalla oli sitten pojilla puuhaa. Mä kävin töissä kääntymässä ja sitten kun tulin takaisin, kotona oltiinkin jo täydessä työtouhussa. Mika öljysi vanhat aurinkotuolit ja pikku pöydän ensiksi. Ne on hieman tummempia kuin uudet kalusteet, mutta varmaan värit tasaantuu muutaman vuoden sisään.


Tässä esimakua uudesta pöydästä. :) Laittelen kuvia sitten kun ollaan saatu järjestettyä. Ja niin, kyllähän me tämäkin öljyttiin. :)

Toivottavasti teilläkin oli mukava päivä. :) Huomenna me lähdetään Vaasaan juhlistamaan siskon synttäreitä, toivottavasti olisi hyvä keli silloinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)