perjantai 18. toukokuuta 2012

Salainen ystävä - Sinulle on postia!

En olekaan tainnut mainita, että osallistuin kevään Salainen ystävä - Sinulle on postia! haasteeseen. Tarkoituksena on siis lähettää kaksi pakettia salaiselle ystävälle, yksi toukokuussa ja yksi kesäkuussa. Teemana on äidin hemmottelu, eli ei kestovaippoja, lastenvaatteita, luonnonkumisia tutteja tai velliaineksia. Ihan vain äitiä itseä varten jotain kivaa.

Sain tänään mukavaa postia, kun minulle osoitettu paketti tuli postilaatikkoon. :) Sisältö oli tämä:


- Virkistävä käsivoide
- Virkistävä jalkakylpy
- Kasvonaamio
- Hiussolki
- Kortti

Kortissa tällainen teksti:

"Hei salainen ystäväni! Huomasin blogistasi, että olet käynyt kampaajalla. Uuden tukan myötä päätin tämän kuukauden paketissa keskittyä vartalonhoitoon ja sitä kautta fyysiseen hyvinvointiin ja tietysti mukaan myös hiussolki uusissa hiuksissa käytettäväksi. Mukavia hemmotteluhetkiä toivotellen, salainen ystäväsi."

Haluan kiittää salaista ystävää oikein kunnolla! Jalkakylpy tulee kyllä tarpeeseen, varsinkin näin loppuraskaudesta. Taidankin kokeilla heti tänään kun on tullut oltua jaloilla aika paljon.

Tämän päivän teemana onkin ollut hemmottelu. :) Iltapäivällä kävin hierojalla (tästä tulossa lisää myöhemmin...) ja sitten äiti oli auttamassa siivoamisessa. Nyt illalla saunaan kera alkoholittoman siiderin ja jos vielä testailisi näitä uusia kivoja juttuja. :)

Oma salainen ystäväni-paketti on vielä siinä vaiheessa, että kirje/kortti pitäisi mukaan kirjoittaa ja käydä viemässä postiin. Tänään piti sekin tehdä, mutta enpäs ehtinytkään. Mutta maanantaina lähtee, joten jos sinä odotat salainen ystävä-pakettia, niin kohta minulta voi tulla sinulle paketti! :)

Rentouttavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva lahja! Maijulle jalkakylpy kuin nappi silmään, sillä jo pienestä tytöstä jalat oli usein vedessä samalla kun katsoi piirrettyjä. T. Maijun sisko Minna

    VastaaPoista
  2. Kiva, että paketti ilahdutti! :) Kesäkuussa sitten jotain toisenlaista kivaa... t. salainen ystäväsi

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)