keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Valoa ikkunoista

Voin ilokseni todeta, että tänään en ole nukkunut päiväunia! Joka siis tarkoittaa sitä, että sain jotain ihan oikeasti aikaan. :)

Pesin kolme ikkunaa, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneen. Ja vaihdoin kahteen verhot. En ole tainnutkaan kirjoittaa, että meidän makuuhuoneen verhotanko päätti yksi yö tulla alas. Kovalla metelillä tietenkin ja me Mikan kanssa ihan hermoraunioina, koska oli niin pimeää, että ei edes tajuttu mistä ääni tuli.

Ja vielä selvennykseksi, en pessyt kuin sisimmän ikkunan. Eli se tarkoittaa, että mulla on enää viisi pestävää pintaa/ikkuna. Plus tietenkin ne ikkunat, joita en vielä pessyt ollenkaan.


Pahoittelen tummaa kuvaa, mutta valoa on vaan niin paljon, etten saa mitään kuvaa keittiöstä. Viime vuotiset kukkaverhot ikkunaan kuitenkin päätyi. Ja ikkunalaudalle laitoin ruusut, jotka sain vanhemmiltani tutkinnon varmistuttua. Ne alkaa olla vähän nuupahtaneita, mutta en raaski vielä laittaa niitä pois. :)


Sitten olohuone. Tässäkin on vähän huono kuva kun otin ensin kuvan pimennysverho auki.


Mutta tässä sitten verhot kiinni. Verhoiksi tännekin päätyi jo viime kesänä hankittu kappa, jota sitten vähän rullailin ylös. Tännekään ei sisustukseen tullut muuta uutta, kun kaksi relax-tekstillä olevaa tyynyliinaa. Tiimarista löytyi kaksi yhden hinnalla, joten kalliiksi ei tullut. Kevyemmän torkkupeiton kävin hakemassa kaapista, mutta villainen saa olla vielä toisella sohvalla viileitä iltoja varten.

Ja niin, sisustuselementiksi voidaan lukea myös tuuletin, joka on päätynyt nurkkaan. Sille tulee helteillä tarvetta, kun talo kuumenee saunaksi sisältä.


Mä en ole mikään himosiivooja, sen on varmaan jo blogin lukijat huomanneet. Mutta mua kyllä innostaa kun saan välineurheilla ja hommata uusia siivousvälineitä. Äidin suosittelema Viledan ikkunaliina oli kyllä hankkimisen arvoinen. :) Sitten hommasin muutaman ihan perusrätin, kun vanhat alkoivat olla ihan loppu.


Ja sitten vielä nimetään rätit, niin jokaiselle löytyy tarkoituksen mukainen paikka. Keittiötä ja olohuonetta sain siivottua ennen Luukaksen heräämistä. Sitten se vaatikin jo huomiota.

Ja oma olo ei ole mitenkään maailman mahtavin. Kivuttomia supistuksia on ollut koko päivän, yskä vaivaa ja päätä särkee. Olo on viluinen, mutta lämpömittari näyttää 35,7 astetta. Tiedä sitten onko tämä allergiaa vai onko flunssa iskemässä päälle.

Nyt kirjoittelen vielä yhden jutun tänne blogin puolelle ennen nukkumaan menoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)