torstai 31. toukokuuta 2012

Ei ovi vielä vessaa tee...

mutta se on edistystä!

Jos joku ei ole tietoinen meidän vessaremontista, niin kerrottakoon se lyhyesti tässä. Viime vuoden huhtikuussa päätettiin aloittaa remontti pienestä eli vessasta. Mika repi kaikki pois sieltä ja uudet materiaalit ostettiin.

Nyt on siis toukokuu vuotta myöhemmin. Vessaa on tehty jonkun verran aina silloin kun ollaan ehditty. Mutta kynnys on ollut suuri mennä työpäivän jälkeen pieneen koppiin hikoilemaan. Nyt Mika on kuitenkin kolmena iltana puuhaillut siellä ja seinät alkaa olla eristettyinä ja kipsilevyt seinissä. Tänään tapahtui sitten ihan ulkopuolelle näkyvä muutos.

Vanha ovi
Meidän ovethan ovat kauttaaltaan tällaisia ihania 80-lukulaisia. Ei niissä silloin varmaan mitään vikaa ollut, mutta meidän sisustusmakuun ne eivät sovi. Kerkesin just ja just ottaa kuvan, ennen kuin ovi lähti tiehensä. Toinen ovi tuossa on pikku makkariin, joka tällä hetkellä toimii työhuoneena/varastona.

Uusi ovi
Mika kävi työpäivän jälkeen hakemassa uuden oven ja siihen karmit. Ei se ollut iso homma kun tuo ovi vaihdettiin. Ja on se niin nätti! :) Tuo heti valoa eteiseen. Tämä oli siis toinen ovi, joka vaihdettiin. Luukaksen ovi vaihdettiin sen rempan yhteydessä ja karmit meidän makuuhuoneen oveen on jo olemassa. Mutta ovi kerrallaan hyvä tulee... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)