tiistai 1. toukokuuta 2012

Meidän vappu

Kaksi päivää ovat menneet rauhallisesti, kuten arvelinkin. Meillä ei ollut mitään sen enempiä suunnitelmia, hyvä vaan. :) Tänään sain nukkua vähän pidempään, kun Mika nousi ylös Luukaksen kanssa katsomaan piirrettyjä. Eli siis nousin vasta puoli yhdeksältä. :D 

Äidin tekemää simaa
Pienenä vappuuni kuului äidin tekemä sima ja nykyäänkin se edesauttaa vapputunnelmaan pääsemistä. Se vain maistuu niin hyvältä kaupan simoihin verrattuna! Mika pitää enemmän kaupan simoista, joten meillä onkin sitten eri juomat. :)

Vappukattaus
Meille tuli tänään vieraita, äiti ja isä nimittäin. :) Syötiin sitten yhdessä vappulounasta. :) Salaattia, minipatonkeja...... ja grillattuna kanaa ja makkaraa. :D Mika sai korkata meidän pihan grillikauden. Mika onkin siivoillut ahkerasti meidän pihaa ja patiota. Sain jopa tänään pienen myönnytyksen ulkokalusteiden suhteen... Eli saisin alkaa jotain edullista pöytäryhmää katsoa. ;) Jätetään ne polyrottinkiset sitten myöhemmälle (sohvaryhmä), jos vaikka joskus saataisiin vähän kattoa tuohon päälle. :)

Sokeri sulaa!
Munkkeja sulatin pakkasesta, koska mä en ala öljyllä leikkimään ilman sammutuspeittoa ja kunnon kattilaa. Joten tyydyttiin näihin Fazerin omiin. :) Hyvältä maistui, mutta sokeri vain suli ennen kuin ehdittiin edes maistaa.


Ollaan me joskus jotain osattu, lakit ainakin siitä todisteena...

Meistä ei sitten hyvää kuvaa saa millään. Jompikumpi oli tyhmännäköinen jokaisessa yhteiskuvassa. Joten päätin, että otetaan sellainen, missä Mika näyttää edustavalta ja minä sitten en. :D

Vappujäätelöt
Pietarsaaren torilla oli varmaan puolen tunnin jono jäätelökioskille, joten päätettiin ajaa naapurikaupunkiin, Uusikaarlepyyhyn, jäätelölle. Siellä jonoa ei ollut ja saatiin sitten meidän jätskit. :) Tässä kuvassa näkeekin kuinka Luukas juoksee apajille. :) Mulla makuina vaahtokarkki ja banana split. Voin suositella molempia. :) Mika valitsi omaansa päärynää ja salmiakkia.


Nam nam!
Luukas taisi pitää eniten tuosta päärynästä. Ostettiin sille kyllä oma jäätelö pikarissa, mutta se ei ollut hyvää kun olisi lusikalla pitänyt syödä. :) Noh, söi sitten meidän omista vähän ja sitten kun ne loppui, niin suostui syömään myös omaansa.

Sää oli kyllä vähän turhan kylmä, sai kyllä olla kunnolla päällä. Tuuli aika kovaa, joten vaikka asteita oli kahdeksan, niin tuntui ennemmin noin nollalta. Auringossa sitten tarkeni vähän paremmin. :)

Miten muiden vappu? Oliko rauhallinen vai kävittekö ihan juhlimassa?

1 kommentti:

  1. Teillähän on sama lakkiyhdistelmä kuin meillä, harvinaista :) t. Petra J.

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)