perjantai 25. toukokuuta 2012

Lisäkysymyksiä

Sain LumeNellelta lisäkysymyksiä. Aikaisemmin vastasin samantapaiseen haasteeseen täällä: Kysymyksiä, jossa haastoin lukijani vastailemaan. Kukaan ei ole tainnut vastata, joten pidän edelleen sen haasteen voimassa, enkä haasta uudelleen ketään. Sieltä löydät kysymykset, jos mielit vastata. :)


Nyt LumeNellen kysymyksiin...


1. Miten äitiys on muuttanut sinua?
* Aika monella tapaa, mutta ei sitten kuitenkaan. Nyt arvostan vapaa-aikaa, perheaikaa enemmän kuin aiemmin. Ruokaa olen opetellut laittamaan melkein joka päivä, rahankäytössä olen harkitsevampi, epäsosiaalisempi taidan myös olla... Uskon, että osa asioista tasaantuu, kun menen uudelleen töihin. Mulla on kotiäiti-mode päällä nyt. :D
2. Haastavimmat tilanteet lapsesi kanssa?
* Kun lapsi satuttaa, lyö, nipistää... En osaa vieläkään oikein suhtautua siihen. Hermostunko vai yritänkö rauhallisesti kieltää? Saako itkeä kun hammas menee huulesta läpi? Saako suuttua, kun silmälasit lentää lattialle? En tiedä vastauksia, ehkä oikeita ei olekaan.
3. Jos voisit muuttaa elämässäsi jotakin, mitä se olisi?
* Tällä hetkellä en lähtisi muuttamaan mitään olennaista. :) Rahaa saisi olla enemmän, remontti pidemmälle tehtynä ja oma saamattomuus ärsyttää hirveästi.
4. Joku biisi mikä koskettaa sinua?
* Yön Oikee enkeli. Aihe ei ole enää ajankohtainen, mutta niin vahvoja muistoja, että edelleen herkistyn kun kuulen tämän.
5. Lempi ruokasi?
* Itsetehty kanasalaatti
6. Minkälainen on huono päiväsi?
* Kun en ole saanut nukkua tarpeeksi, kuulen huonoja uutisia tai koen että joku on pettänyt luottamuksen. Kiukuttelen, mökötän ja paiskon ovia. Tai sitten olen vain allapäin koko päivän, joskus ilman syytäkin.
7. Mainitse jokin asia mikä on erityisesti jäänyt lapsuudestasi mieleen?
* Näin kesän kynnyksellä mieleen tulee lämpimät kesäsateet, jolloin hypittiin uimapuvuissa ulkona ystävien kanssa. :)
8.Mistä asioista nautit?
* Hyvästä ruoasta, nukkumisesta, lämmöstä, asioiden valmiiksi tulemisesta... Lista jatkuisi vaikka kuinka pitkälle. :)
9. Lempi elokuvasi?
* Aiemmin oli aina joku, jonka saattoi mainita, mutta nyt ei enää... Disneyn klassikot, Braveheart... Palaan tähän aiheeseen joskus, jos saan päähäni mikä olisi juuri se lempileffa, jonka jaksaa aina katsoa uudelleen ja uudelleen. :)
10. Mitä olet syönyt tänään?
* Leipää, Sweet Thai Chili-kastiketta lihalla ja riisiä, lasagnea ja illalla taas palan leipää. 


Nyt nukkumaan. Zzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)